ZABIJAČKOVÉ HODY / TRADITIONAL CZECH PORK FEST

Domácí světlá a tmavá tlačenka s octem a cibulí /200g/ podávaná s pečivem 119,-

Light and dark pork terrine with malt vinegar and white onion served with bread

Zabijačková prdelačka s kroupami a majoránkou 79,-

Pork blood soup with barely groats and marjoram

Zabijačkový gulášek z vepřové plece, bůčku, jater a sleziny /200g/ s domácím špekovým knedlíkem a červenou cibulkou 249,-

Pork goulash made out of shoulder, belly, liver and sweetbreads with dumplings and red onion

Opečená jitrnička a jelítko /400g/ se staročeskou lepenicí a kysaným zelím 249,-

Pan-fried pork sausage and blood podding with traditional mash potatoes and sauerkraut

Ovar s vejmrdou a hořčicí /300g/, pečivo 169,-

Poached pork meat made out of shoulder and shank with apple-horseradish dip, mustard served with bread

Domácí borůvkový koláč 69,-

Blueberry crumble cake

 

PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ!

TOP